Particulier

U kunt als particulier tegen vele moeilijkheden en vraagstukken aanlopen. Hiervoor wilt u graag een duidelijk beeld kunnen vormen en weten wat dit kan betekenen voor u. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. In een eerste gratis en vrijblijvend gesprek gebruiken wij onze expertise om uw situatie uitgebreid te bespreken en te kijken hoe wij u kunnen voorzien van onze deskundigheid.

Zakelijk

Als ondernemer bent u al druk genoeg en wilt u zo weinig mogelijk last op uw schouders dragen. Om deze last te minimaliseren, zodat uw focus zich volledig op de onderneming kan richten, staan wij u graag bij. Door complexe situaties om te vormen tot simpele adviezen, die wij van A tot Z verzorgen, zorgen wij voor waterdichte bijstand.

Op diverse fronten kunnen wij u fiscaal bijstaan. Vooral met vraagstukken over toeslagen, uitkeringen en subsidies kan het lastig zijn om goed overzicht te behouden. Vaak heeft u recht op meer dan u krijgt. Wij kunnen in dergelijke situaties kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze opgebouwde kennis en ervaring, verlenen wij advies op zowel het gebied van de persoonlijke belastingen zoals de inkomstenbelasting en de schenk- en erfbelasting als de zakelijke belastingen. Zowel voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting als voor vragen betreffende uw onderneming staan wij klaar voor u. Door onze deskundigheid en team van diversiteit voorzien wij u van vaktechnisch advies.


 Belastingen


 Administratie


Als ondernemer is het verplicht om een geordende administratie te voeren. Dat betekent ook dat uw administratie te allen tijde moet kloppen en dat u uw stukken goed moet bewaren. Bij ons bent u zeker van een correcte administratie. Met onze veelzijdigheid en directe aanpak, hebben wij als doel om het zakelijk succes van uw onderneming te vergroten, zeker in combinatie met onze fiscale expertise. U kunt bij ons terecht met uw kleine onderneming en als zzp’er.

Daarnaast kunnen wij u bijstaan voor thuiszorgadministratie, zoals voor de Persoonsgebonden budget (pgb).


Voor besluiten waar u het niet mee eens bent kunt u meestal in bezwaar gaan. Dit kunnen bijvoorbeeld boetes of gemeentelijke heffingen zijn, maar ook een afwijzing van een aanvraag voor een bepaalde toeslag of andere besluiten die voor bezwaar vatbaar zijn. Om uw gelijk te krijgen, is het belangrijk dat uw bezwaarschrift juist is opgesteld en dat uw brief solide is. Tevens is het van belang dat dit op tijd gebeurt. Onze manier van vlot en doelgericht handelen maakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat u dit gerust door ons kunt laten doen.

Ook voor het invullen van lastige formulieren met betrekking tot het aanvragen van bepaalde faciliteiten is het belangrijk dat dit foutloos verloopt. Bij onnodige fouten kunt u wellicht geld mislopen en dit wilt u voorkomen. Wederom kunt u hierover contact met ons opnemen om te kijken hoe wij u daarmee kunnen helpen. Juridisch


Graag bezien wij in een eerste gratis en vrijblijvend inloopgesprek hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen. Hierin bespreken wij uitgebreid de situatie en kijken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en nemen het pad dat het beste past bij uw wensen.

Neem gerust contact met ons op

Wij zien uw vragen graag tegemoet!

AY Advies
  Aan huis | Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
 030 - 207  211 0
 06 - 85 77 85 29 (24/7)
 info@ayadvies.nl